It is currently Fri Feb 22, 2019 10:04 am




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
 Cant Find Server 
Author Message

Joined: Mon Dec 27, 2004 1:22 am
Posts: 11
Post Cant Find Server
I just bought a server not too long ago and they said that is was under COD EscapedTurkey.com|120ms|67.15.113.134:28960 but i cant find it on CoD 1.5 What should i do? :?: :?: :?: :?:


Wed Dec 29, 2004 1:39 am
Profile
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 25, 2004 1:04 am
Posts: 3542
Post 
That's odd. Using ASE I see it. Is it not showing up via the in-game browser?

_________________
Billing, Sales, and Official Support

Helpdesk


Wed Dec 29, 2004 1:42 am
Profile

Joined: Mon Apr 12, 2004 10:04 pm
Posts: 135
Location: Minnesota
Post 
Have you tried clearing your filters?

_________________
EscapedTurkey Helpdesk
Search the forum
Search Google


Wed Dec 29, 2004 10:37 am
Profile

Joined: Mon Dec 27, 2004 1:22 am
Posts: 11
Post 
ok never mind. I found it. But my server has punkbuster and i dont want punkbuster on it. Is there anyway i could change it to no punkbuster? :?:


Wed Dec 29, 2004 11:18 am
Profile
User avatar

Joined: Thu May 27, 2004 4:32 am
Posts: 284
Post 
sv_punkbuster 0

add that to your server.cfg

_________________
Image


Sat Jan 01, 2005 2:36 am
Profile

Joined: Tue Dec 28, 2004 6:13 pm
Posts: 43
Post 
Why would you not want punkbuster on it? ************

No accusations please.


Sat Jan 01, 2005 12:28 pm
Profile

Joined: Mon Apr 12, 2004 10:04 pm
Posts: 135
Location: Minnesota
Post 
Maybe he is... who cares... it's his server he can do what he wants...

_________________
EscapedTurkey Helpdesk
Search the forum
Search Google


Sat Jan 01, 2005 6:23 pm
Profile

Joined: Tue Dec 28, 2004 6:13 pm
Posts: 43
Post 
You've got a point!


Sat Jan 01, 2005 7:09 pm
Profile

Joined: Mon Dec 27, 2004 1:22 am
Posts: 11
Post 
so where should i click on the my server cfg. to stop punkbuster? And how do i change the name of my server?


Sun Jan 02, 2005 11:18 pm
Profile
User avatar

Joined: Thu May 27, 2004 4:32 am
Posts: 284
Post 
it would be in your generic.cfg Sorry if I caused confusion. You know the file that you setup originally with the host name rcon password and general server settings. Not the control panel

_________________
Image


Mon Jan 03, 2005 12:46 am
Profile

Joined: Mon Dec 27, 2004 1:22 am
Posts: 11
Post 
haha sorry man but im a real noob when it comes to doing this. Is there anyway you could show me step by step and where to go etc. ? Thanks man i really appreciate it :!:


Mon Jan 03, 2005 1:53 am
Profile
User avatar

Joined: Thu May 27, 2004 4:32 am
Posts: 284
Post 
ftp into your server. In the COD folder you should see a generic.cfg.

Download it.

Open it with wordpad.

Look for sv_punkbuster

It should have sv_punkbuster 1

change the 1 to a zero

save the file

reupload it, replacing the file on the server

restart the server.

_________________
Image


Tue Jan 04, 2005 5:07 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB | Based on the theme by Vjacheslav Trushkin