It is currently Fri Apr 19, 2019 9:48 pm




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
 Enabling PB 
Author Message

Joined: Wed Mar 28, 2007 12:42 am
Posts: 7
Post 
is there something that is supposed to come up? cuz when i type /rcon pb_sv_restart nothing happens


Fri Mar 30, 2007 1:00 am
Profile
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 25, 2004 1:04 am
Posts: 3542
Post 
Is PB enabled? What game? 8)

_________________
Billing, Sales, and Official Support

Helpdesk


Fri Mar 30, 2007 3:48 am
Profile

Joined: Wed Mar 28, 2007 12:42 am
Posts: 7
Post 
yep its enabled and the game is call of duty


Fri Mar 30, 2007 4:53 pm
Profile
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 25, 2004 1:04 am
Posts: 3542
Post 
I put this in the Call of Duty forum. 8)

_________________
Billing, Sales, and Official Support

Helpdesk


Fri Mar 30, 2007 5:01 pm
Profile

Joined: Wed Mar 28, 2007 12:42 am
Posts: 7
Post 
ok u moved it but no answer?


Fri Mar 30, 2007 5:39 pm
Profile
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 25, 2004 1:04 am
Posts: 3542
Post 
One of the moderators will help you as well.

If you go on your server and type pb_plist or pb_power, does it give any kind of response?

_________________
Billing, Sales, and Official Support

Helpdesk


Fri Mar 30, 2007 5:45 pm
Profile

Joined: Wed Mar 28, 2007 12:42 am
Posts: 7
Post 
with rcon no, but by itself yes


Fri Mar 30, 2007 5:55 pm
Profile
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 25, 2004 1:04 am
Posts: 3542
Post 
Please try:

rcon pb_sv_plist

or:

/rcon pb_sv_plist

_________________
Billing, Sales, and Official Support

Helpdesk


Fri Mar 30, 2007 6:09 pm
Profile

Joined: Wed Mar 28, 2007 12:42 am
Posts: 7
Post 
yep Image


Fri Mar 30, 2007 6:22 pm
Profile
Moderator
Moderator

Joined: Wed Jan 24, 2007 11:05 am
Posts: 112
Post 
I can't remember pb_sv_restart showing in console.

[edited, saw Pword in pic]


Fri Mar 30, 2007 6:26 pm
Profile

Joined: Wed Mar 28, 2007 12:42 am
Posts: 7
Post 
the first time i posted it with the password then i edited it it still showed?


Fri Mar 30, 2007 7:30 pm
Profile
Post 
/rcon pb_sv_restart doesn't show the effects of the pb resart in the console as you would notice in /rcon pb_sv_plist but it does restart as long as the rconpassword is correct
tib


Sat Mar 31, 2007 6:53 am
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB | Based on the theme by Vjacheslav Trushkin